top of page

VEJEN

Opslag forhåndsvisning (2).jpg

Mere information / More Information

VEJEN - en fortællekoncert om sorg, empati og håb.

VEJEN er en smuk og stærk fortælling om en mor der mister et barn og dermed sit fodfæste i denne verden. I fortvivlelse og raseri begiver hun sig ud på en voldsom rejse. Først da hun kan se og sanse de andre, kan hun mærke sig selv og vende hjem igen.

 

Historien er bygget op som et klassisk eventyr med mytiske dimensioner og bevæger sig uhindret mellem varm munterhed og stor dramatik. Det er en fortællekoncert, teater og koncert i ét, hvor tekst og musik har lige stor rolle i formidlingen, er forbundne og i dialog, fører an og følger.  

 

Medvirkende: Fortæller Anya Sass – Musikere Fredrik Lundin, Martine Madsen, Joel Illerhag

 

Instruktion: Madeleine Røn Juul

Musik: Fredrik Lundin

Eventyr: Jacques S. Matthiessen

Scenografi: Christian Q Clausen - Kostume: Ellen Ahnfelt-Rønne

 

 

VEJEN havde premiere i foråret 2023 og fik overstrømmende modtagelse - og udbydes nu for turné i hele Danmark. Det er en forestilling for voksne, men også store børn/unge (fra 12) har stor glæde af den.

 

Tekst og musik er vævet tæt sammen til en rørende, men usentimental historie om at miste, om ubærlig sorg og smerte og om - på trods af alt - at vælge livet til. Smukt skrevet og sat i musik og lige så smukt udført af de medvirkende i en stærk symbiose mellem fortælleren Anya Sass og musikerne med Frederik Lundin i spidsen.

 

 Anya Sass er en fænomenal fortæller, der med overblik og overskud og stor gennemslagskraft ubesværet skifter mellem eventyrets forskellige karakterer og fortællerrollen. 

Fredrik Lundin er en suveræn musikalsk fortæller på sin saxofon, og han får flot følgeskab af Martine Madsens guitarspil og Joel Illerhag på bas …. Til sammen fylder de publikums ører med vellyd, mens moren lukker af for omverden og familie og forstenet ruger over sit tab og sin sorg og insisterer på, at den er større end alle andres. ”                                                                                                                                             – Randi K. Pedersen 

statens_kunstfond.png

VEJEN er produceret med støtte fra Statens Kunstfonds projektstøtteudvalg,  Foreningen af danske sceneinstruktører, Købenahavns Kommune.

THE WAY is produced with support from The Danish Arts Foundation, The Association of Danish Stage Directors, Copenhagen Municipality.

bottom of page